• Gratis verzending vanaf €75,00
 • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
 • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
 • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Atelier DW: waar vakmanschap en passie samenkomen

In het hart van Bovenkarspel, op Hoofdstraat 203, bevindt zich Atelier DW. Als professioneel en deskundig atelier, biedt Atelier DW een unieke dienst aan de klanten van Dirk de Wit Mode – gratis kleding vermaken voor degenen die zojuist een modepareltje hebben gevonden in de winkel.

Bij Atelier DW is vakmanschap een kunst en het pand staat recht tegenover de Dirk de Wit Mode-winkel. In het atelier staat een team van ervaren coupeuses dagelijks klaar om uw kleding te transformeren volgens uw wensen. Of het nu gaat om het inkorten van een broek, het innemen van een jurk of een unieke stempel op uw outfit te drukken, ons team belooft professioneel maatwerk.

Eén van de voordelen van Atelier DW is de naadloze samenwerking met Dirk de Wit Mode. U kunt uw gekochte kleding rechtstreeks naar het Atelier DW brengen en een week later ophalen, waardoor het hele proces moeiteloos en efficiënt verloopt. Het atelier is geopend op de reguliere openingstijden van de winkel. Echter is het Atelier DW gesloten op donderdagavonden en koopzondagen. Wat Atelier DW nog meer onderscheidt, is het vermogen om ook kleding te vermaken dat elders is gekocht. Voor details over de prijzen kunt u de prijslijst raadplegen.  Wanneer het aankomt op reparaties, hanteert Atelier DW duidelijke richtlijnen om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt.

Richtlijnen Atelier DW:

 1. Schone kledingstukken
  Wanneer u ons atelier bezoekt, verzoeken wij u vriendelijk om alleen schone kledingstukken mee te brengen. Dit zorgt niet alleen voor een aangename werkomgeving, maar helpt ons ook om de beste resultaten te leveren bij reparaties en vermaken.
 2. Aankoopbonnen
  Zorg ervoor dat u een geldige aankoopbon heeft wanneer u ons bezoekt. Onze toegewijde medewerkers in de winkel staan klaar om u te assisteren bij het opzoeken van uw bon, waardoor het proces efficiënt en probleemloos kan verlopen.
 3. Gratis reparaties binnen het eerste jaar
  Als uw kleding binnen een jaar na aankoop reparaties nodig heeft (let op: alleen reparaties, geen vermaken), worden deze kosteloos uitgevoerd. Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te houden en staan garant voor de duurzaamheid van onze producten.
 4. Service-prijzen bij korting van 20% of meer
  Indien u in de winkel items met een korting van 20% of meer heeft gekocht, brengen wij service-prijzen in rekening voor het vermaken van uw kleding. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige service te blijven bieden aan al onze klanten.
 5. Serviceprijzen voor reparaties of vermaken (1-2 jaar na aankoop)
  Voor reparaties of vermaken van kleding die tussen 1 en 2 jaar na aankoop zijn aangebracht, gelden specifieke serviceprijzen.
 6. Geen aankoop bij ons? Geen probleem!
  Zelfs als uw kleding niet bij ons is gekocht of ouder is dan 2 jaar, bent u meer dan welkom. Wij hanteren niet-serviceprijzen op basis van het uitgevoerde werk. Raadpleeg onze prijslijsten voor gedetailleerde informatie over de kosten.

Atelier DW vormt niet alleen een aanvulling op de mode-ervaring bij Dirk de Wit Mode, maar representeert ook een toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid. Bent u klaar om uw garderobe naar een hoger niveau te tillen? We zien u graag bij Atelier DW! Klik hier voor meer informatie.