• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

The Heritage of PME Legend

The Heritage

A look at the history of PME Legend

The heritage

Our journey

The Heritage, al 25 jaar is het verhaal van PME Legend verweven met de legendarische expedities van cargo piloten en hun buitengewone vliegtuigen. Deze piloten – de ‘cowboys of the sky’ – verrichten hun veeleisende werk in ruige omstandigheden. Hierdoor moeten ze altijd kunnen vertrouwen op hun kleding. De robuuste, functionele en duurzame eigenschappen van hun uitrusting worden weerspiegeld in de kwaliteit en het hoogwaardige vakmanschap van elke PME Legend collectie.

A legend is airborne

PME Legend is gebaseerd op het leven van cargo piloten en hun klassieke vliegtuigen. Deze piloten hebben een aangeboren gevoel voor avontuur en een authentieke no-sweat attitude. Ze zijn zo vrij als condors. Ze vliegen laag over bergen en diep in de jungles, terwijl ze zich compleet overgeven aan het avontuur. Dit is hun verhaal – en PME Legend is het eerbetoon.

PME Legend

Benieuwd welke PME Legend items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons PME Legend aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier meer over het merk PME Legend!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok