• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

About Aaiko, voor de moderne powervrouw

About Aaiko

Aaiko is er voor de moderne powervrouw. Zij die zo veelzijdig is, maar vooral volledig in haar vrouwelijke kracht staat als een geliefd en gerespecteerd persoon. En dat is precies wat het hart van Aaiko doet kloppen.

Het merk begon in 2005 vanuit een gepassioneerde visie en gevoel voor creativiteit. Oprichtster Pauline Brakenhoff richtte Aaiko op vanuit de ambitie om creativiteit uniek te combineren met commerciële ontwerpen. Aaiko kan hierdoor feilloos de brug van catwalk naar sidewalk creëren. In een ode aan dapperheid en nieuwsgierigheid, is elke collectie geïnspireerd door een reis, zowel over de wereld als in tijd. En dat zie je terug in alle collecties.

Ondertussen is Aaiko gegroeid tot een internationale modemerk met verkooppunten in meerdere landen. In deze groei hebben ze ervaren hoe belangrijk het is om bij onze basis te blijven: tijdloze en innovatieve ontwerpen die er voor zorgen dat elke vrouw altijd comfortabel en mooi gekleed is.

About Aaiko

The Aaiko woman

In Aaiko zit altijd een tweezijdigheid. Dat zit eigenlijk al in de naam. In het Japans betekent Aaiko ‘geliefd’ en in het Germaans staat het voor ‘stoer’. Deze unieke contradictie definieert het merk en hun klanten. Ze denken niet in leeftijden, maar in levensstijl en interesses. De Aaiko vrouw is in alle opzichten veelzijdig, maar altijd vrouwelijk en sterk, zacht maar krachtig. Deze eindeloze veelzijdigheid van de Aaiko vrouw zal voor hun altijd een bron van inspiratie zijn.

In al haar veelzijdigheid, is de Aaiko vrouw een oneindige bron van inspiratie

About Aaiko

Be Aaiko

Fashion is een middel om hun uit te drukken in de wereld, en dat is iets wat oprichtster en eigenaresse Pauline Brakenhoff het beste begrijpt. Ze onthult de raakvlakken van haar goed gestylede week, met de outfits van werk tot weekend.

Wat is haar beste tip in het leven?

Geef nooit op, blijf altijd doorgaan. Gewoon proberen en doen, als je maar hard genoeg werkt, komt het vanzelf naar je toe.

Aaiko is een echt vrouwenbedrijf, opgericht voor en door vrouwen.

About Aaiko

Lees hier meer about Aaiko!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok