6x witte musthaves voor jouw kledingkast

2560 x 1536

Wit, witter witst! 6x witte kleding musthaves voor jouw kledingkast. Er bestaan tegenwoordig talloze wittinten: spierwit, ecru, crème, off white en nog veel meer. Witte kleding items zijn fris, ontzettend tijdloos en staat iedereen. Combineer de witte items gewaagd met elkaar of draag ze mooi afzonderlijk.

1. Blouses

Een witte blouse is een basis item die iedere dame wel in de kast heeft. Jij niet? Schaf er een aan! Met een witte blouse zie je er namelijk altijd stijlvol uit: of je het combineert met een stoere spijkerbroek, een mooie pantalon of rok. Zijden, satijn, fluweel, katoen, viscose of linnen: witte blouses worden gemaakt in allerlei mooie materialen. Meer dan 1 witte blouse, bijvoorbeeld in andere varianten, is daarom ook altijd welkom in je kledingkast!

2. Tops en T-shirts

Net als een witte blouse is ook een witte top of T-shirt een goed basis item wat overal mee te combineren is. Zowel onder een gebreid vest als een mooie blazer is dit altijd goed. Vooral bij kledingitems in lichte (pastel)tinten is een witte top het ideale item om te combineren en dus een echte musthave in iedere vrouw haar kledingkast.

3. Broeken

Witte broeken: je houdt ervan of niet. Een witte broek is fris en geeft het échte voorjaarsgevoel. Witte broeken zijn er in allerlei soorten: een pantalon of jeans, flared of straight… Zoek uit welke variant jou het beste past, draag een zomerse top in een vrolijke kleur (of wit) erop en je outfit is klaar!

4. Jurken en rokken

De meest vrouwelijke items zijn wel de jurken en rokken. Ontzettend mooi in de warmere seizoenen, wanneer de benen weer wat bruiner zijn. Het voordeel van een witte jurk of rok is dat de benen ook een stuk bruiner lijken! Probeer de rok eens te combineren met een witte top, dit geeft het effect van een unieke jurk.

5. Vesten/blazers

Op frissere dagen trekken dames natuurlijk maar al te graag een vest of blazer over hun top of blouse heen. Een wit vest of blazer past perfect bij een lichte outfit. Bijvoorbeeld stijlvol te dragen met een (bijpassende) witte pantalon of juist met een lichtgewassen spijkerbroek. Ook dit item is een witte musthave voor jouw kledingkast!

6. Schoenen en accessoires

Maak je outfit af met mooie schoenen en accessoires. Bij een witte outfit horen natuurlijk ook witte schoenen. Bij voorkeur de witte sneaker, die ieder seizoen weer terugkomt in nieuwe varianten. Accessoires met gouden details passen perfect bij een witte outfit, evenals gouden sieraden en zijn daarom ook echte musthaves voor in jouw kledingkast. Zo geef je jouw look de finishing touch die het nodig heeft!

Scoor meer items die passen bij 6x witte musthaves voor jouw kledingkast online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!