4x creatieve manieren van shoppen

Shoppen bij Dirk de Wit Mode

Onze winkel hangt vol met mooie frisse voorjaarscollecties en om daar toch van te kunnen genieten hebben wij 4 creatieve mogelijkheden voor u bedacht om toch te shoppen!

Beelden 750×450

1. live video bellen

Videobellen met 1 van onze medewerkers? Bel, mail of stuur ons een privé-bericht met daarin uw 06-nummer en het gewenste moment, dan nemen wij contact met u op. Wij nemen u mee door onze collecties tot u geslaagd bent. Wij sturen het pakketje zo snel mogelijk naar u op, of we brengen het persoonlijk thuis als u in de buurt woont.

Neem contact met ons op via 0228-511227 | info@dirkdewitmode.nl

Beelden 750×4504

2. social media shopping

Vanaf heden is het mogelijk om alle kleding die wij op Instagram en Facebook plaatsen, te bestellen. Stuur ons een berichtje met het artikel en de maat of bel ons. Wij sturen het pakketje zo snel mogelijk naar u op, of we brengen het persoonlijk thuis als u in de buurt woont.

Neem contact met ons op via onze social media kanalen

Beelden 750×4502

3. shoppen op afspraak

Shoppen wanneer u wilt, met een personal shopper en alle aandacht helemaal 100% voor u alleen. Dit kan bij ons, ook buiten werktijd! Uiteraard volgen wij hierbij de richtlijnen van het RIVM. Bel of mail ons en wij plannen een afspraak voor u in.

Neem contact met ons op via 0228-511227 | info@dirkdewitmode.nl

Beelden 750×4503

4. shop online

Op dirkdewitmode.nl shop je zoals je van ons gewend bent; met een aanbod van meer dan 100 topmerken, heel veel inspiratie en een razendsnelle levering. Voor 15:00 uur besteld is morgen in huis. Hulp nodig bij het online shoppen? Neem contact met ons op.

Bekijk ons online aanbod

Winkelen volgens de hygiëne-richtlijnen van het RIVM:

  • Iedere collega met ook de minste griepverschijnselen blijft thuis!
  • Oppervlaktes die gemeenschappelijk gebruikt worden, zoals kassa, pinapparaten, trapleuningen etc, worden elk uur gereinigd!
  • Met onze 2000m2 hebben wij alle ruimte om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Bovendien staat dit frequent aangeven op de vloer en hangen er diverse posters zodat iedereen er bewust mee om gaat!