• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Wij zijn open & 4 creatieve manieren van shoppen

Wij zijn open!

Onze winkel hangt vol met mooie frisse voorjaarscollecties en daarom zijn wij open volgens reguliere openingstijden, met alle maatregelen van het RIVM in acht genomen. Liever niet naar de winkel? En toch van deze mooie collecties genieten? Wij 4 creatieve mogelijkheden voor u bedacht om te shoppen! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onder andere kunt u gebruik maken van Personal shopping, kijk hier voor meer informatie.

Hieronder de 4 creatieve mogelijkheden.

1. Live video bellen

live video bellenVideobellen met 1 van onze medewerkers? Bel, mail of stuur ons een privé-bericht met daarin uw 06-nummer en het gewenste moment, dan nemen wij contact met u op. Wij shoppen met u mee door onze collecties tot u geslaagd bent. Wij sturen het pakketje zo snel mogelijk naar u op, of we brengen het persoonlijk thuis als u in de buurt woont.

2. Social media shopping

Social media shoppingVanaf heden is het mogelijk om alle kleding die wij op Instagram en Facebook plaatsen, te bestellen. Stuur ons een berichtje met het artikel en de maat of bel ons. Wij sturen het pakketje zo snel mogelijk naar u op, of we brengen het persoonlijk thuis als u in de buurt woont.

3. Shoppen op afspraak

Shoppen op afspraakShoppen wanneer u wilt, met een personal shopper en alle aandacht helemaal 100% voor u alleen. Dit kan bij ons, ook buiten werktijd! Uiteraard volgen wij hierbij de richtlijnen van het RIVM. Bel of mail ons en wij plannen een afspraak voor u in.

4. Shop online

Shop onlineOp dirkdewitmode.nl shop je zoals je van ons gewend bent; met een aanbod van meer dan 100 topmerken, heel veel inspiratie en een razendsnelle levering. Voor 15:00 uur besteld is morgen in huis. Hulp nodig bij het online shoppen? Neem contact met ons op.

Winkelen volgens de hygiëne-richtlijnen van het RIVM:

  • Iedere collega met ook de minste griepverschijnselen blijft thuis!
  • Oppervlaktes die gemeenschappelijk gebruikt worden, zoals kassa, pinapparaten, trapleuningen etc, worden elk uur gereinigd!

  • Met onze 2000m2 hebben wij alle ruimte om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Bovendien staat dit frequent aangeven op de vloer en hangen er diverse posters zodat iedereen er bewust mee om gaat!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok