5 manieren om te shoppen bij Dirk de Wit Mode!

Blog header

Shoppen bij Dirk de Wit Mode. Jullie blij maken met de mooiste kleding is wat wij het liefste doen! Omdat dit momenteel helaas niet kan in onze winkel, bieden we u graag alternatieven.

We zouden Dirk de Wit Mode niet zijn als we niet positief door zouden gaan. Maak gebruik van de 5 alternatieve manieren om toch te shoppen. Zo kunnen wij toch net dat beetje extra gegeven dat jullie van ons gewend zijn.

webshop

1 - Webshop

Op dirkdewitmode.nl shopt u zoals u van ons gewend bent; met een aanbod van meer dan 100 topmerken, heel veel inspiratie en een razendsnelle levering. Voor 15:00 uur besteld, is morgen in huis. Hulp nodig bij het online shoppen? Neem contact met ons op.

Bekijk ons online aanbod

videobellen

2 - Video bellen

Videobellen met 1 van onze medewerkers? Bel, mail of stuur een privé-bericht met daarin uw 06-nummer en het gewenste moment, dan nemen wij contact met u op. Wij nemen u mee door onze collecties tot u geslaagd bent. Wij sturen het pakketje zo snel mogelijk naar u op, of we brengen het persoonlijk thuis als u in de buurt woont.

Neem contact met ons op via 0228-511227 | info@dirkdewitmode.nl

social media

3 - Social media shopping

Het mogelijk om alle kleding die wij op Instagram of Facebook plaatsen te bestellen. Stuur ons een berichtje met het artikel en de maat of bel ons.

Neem contact met ons op via onze social media kanalen

bezorgen

4 - Bel uw wensen door - wij bezorgen tot aan uw voordeur

Als u van 1 van de bovenstaande manieren gebruik maakt en u woont binnen West-Friesland komen we het snel persoonlijk bij u langs brengen en daarbuiten duurt het iets langer.

Neem contact met ons op via 0228-511227 | info@dirkdewitmode.nl

afhalen DW

DW Afhaalloket

DW AFHAALLOKET GEOPEND! Iets leuks besteld via de webshop, de mail, social media of telefonisch? U kunt uw bestelling afhalen via ons DW AFHAALLOKET. Veilig verantwoord, persoonlijk en met de service die u van ons gewend bent.

Webshop bestellingen kunnen uiteraard ook nog steeds met de post verzonden worden.

Wilt u iets bestellen, bel of mail ons via: 0228-511227 | info@dirkdewitmode.nl

Graag tot ziens!
Dirk de Wit Mode

Webshop