21 April Mannenavond! Be there!

2560×1536

Een stoere mannenavond!

Donderdag 21 april organiseren wij vanaf 19 t/m 22 uur een stoere mannenavond! (Stoere vrouwen zijn uiteraard ook welkom).

Het is een avond vol beleving, proeverijen en presentaties van lokale bedrijven uit de omgeving! Wat kunnen jullie verwachten:

Virtueel keepen met No Excess!

Doe mee en test je keepers kwaliteiten!

Door een VR bril waan je jezelf in een kolkend stadion gesponsord door No Excess. Er worden 8 penalty’s genomen, stop je er 6 of meer dan maak je kans op een No Excess outfit twv 199,- euro.

SLIJTERIJ DE DIJK

Drankenhandel De Dijk staat garant voor kwaliteit. Wijn- en wiskyspeciaalzaak, horecaleverancier, feest- en cateringservice.

Voor een goed en betaalbaar feestje kan jij bij De Dijk trecht.

Herberg de Compagnie

Herberg de Compagnie is een plek in West-Friesland voor de heerlijkste biertjes en mooie stukken vlees. Er zijn 26 bieren van de tap en 60 van fles. Op de mannenavond kunt u verschillende biertjes proeven!

Beleggers training!

Beleggen en de kracht van rente op rente! Rente op rente, door Einstein ook wel “the most powerful force in the universe” genoemd. In deze presentatie leer je alle do’s en don’t van beleggen. Ook wordt het uit Amerika overgewaaide FIRE principe uitgelegd. Ben jij klaar om financieel onafhankelijk te worden?

Start presentatie is om 19u en om 20:15u op de bovenste etage.

PUUR Personal Training

Spiermassa opbouwen? Vet verliezen? Lekkerder in je vel en in je hoofd?

Bij Puur PT sport je alleen (PT), met een sportmaatje (Duo PT), in een groep van maximaal 6 personen (SGT) of je doet mee aan de Bootcamp in het Streekbos. Iedereen werkt aan zijn eigen doelen op zijn eigen niveau.

Met een team toptrainers zorgen wij ervoor dat jij tot op het bot gemotiveerd bent om jouw doelen te behalen.

Geen tijd is bij ons geen excuus, kies zelf een geschikt tijdstip!

Loop ons deze avond niet voorbij! Doe mee aan onze actie en maak kans op een uur gratis Personal Training.

Streetkarting.nl – Formule 1 full motion

Streetkarting.nl verzorgt sinds 2013 al meer dan 400 evenementen op locatie. Wij staan bekend om de fijne sfeer, beleving en veiligheid.

Bij Dirk de Wit staan wij met de enige full motion Formule 1 simulator van Europa! Je zit met je hele lichaam in de cockpit en je heb 3 curved beeldschermen met de meest realistische ‘Cockpit view’ om je heen. De race experience die je niet wilt missen!

SPATARO

Op 29 juni 2019 opende Spataro Chocolaterie & Patisserie zijn deur. Twee jaar lang heeft Menno Spataro samen met zijn partner Gerolt Tonkes nagedacht en geschaafd aan de perfecte formule.

Het moest een winkel worden waar de beleving van chocolade en patisserie centraal staat en waar diverse zintuigen samenkomen.

Chocolade en patisserie proef je namelijk niet alleen. Chocolade en patisserie moet je ook ruiken en moet je zien. Proeven is meer dan een smaak in je mond. Het is ook de structuur, de kleur, de uitstraling. Je “eet” namelijk ook een beetje met je ogen.

Al deze zintuigen wilden Menno en Gerolt samenbrengen.

Tattoo studio King & Queen body art

King en queen body art bestaat sinds 2013. Begonnen vanuit huis en steeds een stukje groter gegroeid. Nu zijn we een volwaardige studio met 4 ervaren tattoo artiesten en 2 ervaren piercing artiesten. Onze studio staat voor openheid, toegankelijkheid en we zijn meedenkend met de klantwensen.

Luke de Barber

Ik ben Luke de Jong ofwel Luke de Barber, 25 jaar en woon in Grootebroek. Binnen onze familie ben ik de 4e generatie kapper. Sinds juli dit jaar zit ik in een pand aan de Hoofdstraat 231a in Bovenkarspel. Mijn zaak is een mooie mix van ‘old school’ met een moderne twist. Ik geef mijn klanten graag een leuke beleving. Ben je benieuwd? Kom gezellig een keer langs voor een knip- of scheerbeurt.

Roy Valentijn

Roy Valentijn is een kunstenaar van de hedendaagse schilderkunst. Hij droom elke dag over de meest waanzinnige vormen en kleuren, waardoor hij in staat is de meest “sub fantastische” doeken te creëren. Roy probeert zijn kunst over te geven aan alles en iedereen. Een toevoeging voor de toekomst en een inspiratie op het gebied van kunst.

Jumbowood

Jumbowood, de specialist in buitenverblijven, tuinkamers en kapschuren. Samen met u ontwerpen wij uw droom-overkapping. Deze wordt als bouwpakket geleverd of bij u thuis gemonteerd.

ELMO

ELMO elektrische mobiliteit richt zich volledig op de huidige ontwikkelingen van mobiliteit: elektrische scooter en segway rijden! Elmo is Premium dealer van NIU en Segway elektrische scooters. ELMO verkoopt deze 2 high-end innovatieve merken vol passie en vertrouwen.