Dirk de Wit Mode, 2000m2 sensationele dames- en herenmode in Bovenkarspel

2000m2 sensationele dames- en herenmode in Bovenkarspel

Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel, 2000m2 sensationele dames- en herenmode onder één dak. Bij Dirk de Wit voelt u de warmte, vakkundigheid, professionaliteit, klant- en servicegerichtheid! Laat u verrassen in onze Different World of Fashion. Mode, schoenen en accessoires. Bovenkarspel.

Over onze winkel
Bekijk al onze 150 merken
Webshop Shop The Style
Neem contact op
Vacatures

Atelier DW

Uw zojuist gekochte kleding wordt gratis vermaakt in ons Atelier DW. Heeft u echter kleding die vermaakt of gerepareerd moet worden, dan kan dit ook bij Atelier DW waar 7 professionele coupeuses graag voor u klaar staan. Meer info? Klik hier!

Caffè DW

Wilt u na het winkelen of tussendoor even genieten van een kopje koffie of een overheerlijke cappuccino? Dat kan op de eerste etage in Caffé DW. Vraag het één van onze medewerkers die graag voor u klaar staan!

Juicebar

In de Juicebar op de eerste verdieping kunt u altijd even iets verkoelends drinken. De Juicebar is aangekleed als een geheel eigentijdse relaxbar. Op de achterwand is een fantastische graffitischildering gemaakt door Lars Tummers.

Kinderbios

Ook aan de kleintjes is gedacht. Een echte bioscoop op de begane grond. Lekker rustig winkelen terwijl de kinderen zich zeker zullen vermaken! Op de eerste etage staat de LEGO klaar.

De 3de generatie De Witjes. Voor het 3de jaar vormen wij samen de directie.

Mode is ons met de paplepel ingegoten. Al van jongs af aan huppelden wij door de winkel. Zodra wij de leeftijd kregen begonnen wij met het helpen in de verkoop in de winkel, op logistiek, of assisteerden wij onze beide vaders met strategische keuzes. Na onze werkzaamheden elders en onze HBO studies 'Commerciële Economie' en 'Small Business en Retail Management’ namen wij medio 2012 alle taken en verantwoordelijkheden over van onze vaders en in 2013 realiseerden wij zelfs een overname. Onze vaders hebben een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en aan de personen die wij nu zijn. Wij zijn trots dat wij Dirk de Wit Mode mogen voortzetten, uitbouwen en meer en meer op de kaart kunnen zetten. Daar doen we alles voor! Én wij zijn er trots op dat de naam van onze opa nog steeds op de gevel staat. Met meer dan 150 merken, zoals Vanguard, PME Jeans, G-Star, State of Art, Blue Industry, Hugo Boss, Cavallaro, Cast Iron, Scotch & Soda, Maison Scotch, Esprit, Penn & Ink, Studio Anneloes, Gerry Weber, Joseph Ribkoff, Taifun, Sandwich, Opus, Anna van Toor, Yaya en veel en veel meer. Wij heten u van harte welkom in onze Different World of Fashion in Bovenkarspel.

Een virtuele tour door onze winkel!

 

 

 

Ons team

Atelier DW

Onze gespecialiseerde coupeuses die zorgen dat uw zojuist gekochte kleding professioneel wordt vermaakt in ons Atelier DW
Meer info? Klik hier!

Inkoop, Boekhouding, Logistiek & Fotografie

Belangrijke ondersteunende onderdelen van onze bedrijfsvoering.

Women Fashion & Women Jeans

De afdelingen Women Fashion en Women Jeans, alle kanjers die vol enthousiasme zorgen dat alle dames van elke leeftijd, voor iedere gelegenheid goed gekleed en gestyled voor de dag komen. Dé gezichten van de zaak.

Helaas kon niet iedereen op de foto.

Men Dress, Men Fashion & Men Jeans

De afdelingen Men Dress, Men Fashion en Men Jeans, alle kanjers die vol enthousiasme zorgen dat alle mannen van elke leeftijd, voor iedere gelegenheid er goed gekleed bijlopen. Dé gezichten van de zaak.

Helaas kon niet iedereen op de foto.

DdW MOVIES

Check onze LIBDUB, voor en door de medewerkers hier!

Check onze MODESHOW hier!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bekijk onze vacatures!
Vandaag open tot 17:00u Atelier DW open tot 17:00u

Dirk de Wit Mode

Hoofdstraat 224
1611 AN Bovenkarspel

Postbus 46
1610 AA Bovenkarspel

0228-511227
0228-515944
info@dirkdewitmode.nl

Volg Dirk de Wit Mode op
Social Media