Prachtige kostuums

Onze veelzijdige collectie maakt dat u in iedere pasvorm voor iedere gelegenheid een prachtig kostuum zult vinden.

Naast de confectie van Hugo Boss, Cavallaro, Van Gils, JOOP, Forbici en ons maatwerk hebben wij ook een super basis collectie van CG, Carl Gross en Roy Robson.

Mix & match! Heeft u een andere maat broek dan jasje, geen probleem! Ruime keuze in pakken waarvan we de maten kunnen combineren.

Alle pakken zijn van 100% zuiver scheerwol! Uitzondering zijn een wol/zijde combinatie of wol/mohair, voor een nog luxere uitstraling.

Ook in het assortiment bij Dirk de Wit Mode, Van Gils. Opgericht in 1948 en bekend om zijn vakmanschap. De visie van Van Gils is dat het leven ‘extraordinary’ is. Van Gils gelooft dat de juiste kleding mannen extra zelfvertrouwen geeft om het leven ‘extraordinary’ te maken. Ieder product in deze prachtige collectie vertelt zijn eigen verhaal en valt op door de verrassende detaillering en de perfecte pasvorm. Van Gils heeft verschillende pasvormen, dus voor een ieder een geschikt pak! Bovenkarspel heeft het.

Joop! bij Dirk de Wit staat voor stijlvol, klassiek en elegant met een moderne twist. De pakken van Joop! staan al jarenlang garant voor smaakvolle kostuums voor wie er modern maar gekleed uit wil zien en voor wie duidelijk een goede smaak heeft. De pakken van Joop! hebben verschillende pasvormen, dus voor een ieder een geschikt pak. Graag tot ziens in Bovenkarspel.

Hugo Boss bij Dirk de Wit staat voor elegant, modern, stijlvol met een geweldige pasvorm. De pakken van Hugo Boss staan al jarenlang garant voor elegante kostuums voor wie er modern maar modisch of zakelijke gekleed uit wil zien. De pakken, veelal 100% zuiver scheerwol, van Hugo Boss hebben verschillende pasvormen, dus voor een ieder een geschikt pak. Graag tot ziens in Bovenkarspel.

Vandaag open tot 21:00u Atelier DW open tot 18:00u

Dirk de Wit Mode

Hoofdstraat 224
1611 AN Bovenkarspel

Postbus 46
1610 AA Bovenkarspel

0228-511227
0228-515944
info@dirkdewitmode.nl

Volg Dirk de Wit Mode op
Social Media