Maatpakken bij Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel

U heeft elk pak inmiddels wel eens gezien, u wilt echter wat anders. U weet heel goed wat u wilt, maar het is nergens te krijgen. Toch wel!

U gaat een maatpak kopen. Maatpakken van Dirk de Wit bieden u de mogelijkheid zelf uw kostuum samen te stellen. Met een deskundige op het gebied van maatpakken stelt u uw unieke pak samen. Ieder mens is uniek met zijn eigen maten en persoonlijke smaak. Dirk de Wit heeft hiervoor het maatpak.

Ontwerp uw eigen unieke maatpak

U heeft keuze uit:
350 italiaanse stoffen, 50 voeringen, 25 knopen en 25 designopties!

Prijs en levertijd
Prijzen vanaf € 549,-
Levertijd tussen de 3 - 5 weken.

Pasvormen
Er zijn diverse pasvormaanpassingen mogelijk. Wilt u een slankere taille, een slankere handwijdte of een slankere voetwijdte? Wilt u liever iets meer ruimte over de borst, taille of heup, ook dat kan naar uw wens gemaakt worden.

U kunt moeilijk slagen voor een pak of kostuum? Het ene merk is net even te smal gesneden, het andere past u simpelweg gewoon niet lekker. Uw revers ‘knikken’ altijd als u uw jasje dicht heeft of de broek knelt toch wat bij de bovenbenen of het kruis bij het zitten gaan. De maten kunnen niet gecombineerd worden van dat ene mooie pak dat u gezien heeft. Heel herkenbaar voor u en ook voor ons. De oplossing? Een maatpak van Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel. Samen ruimen wij deze pasvormproblemen uit de weg.

Met een maatpak of maatkostuum van Dirk de Wit Mode heeft u altijd een kostuum dat perfect past en waarvan u zelf de stof, afwerking en details kunt kiezen. Het ontwerpen van uw eigen maatpak bij Dirk de Wit biedt u keuze uit ruim 350 Italiaanse stoffen, 50 voeringen, 25 knopen en 25 design opties. Voor meer informatie over de maatpakken van Dirk de Wit gaat u naar onze maatkostuum pagina!

Klik hier voor meer informatie of het maken van een afspraak!

Vandaag gesloten Atelier DW vandaag gesloten

Dirk de Wit Mode

Hoofdstraat 224
1611 AN Bovenkarspel

Postbus 46
1610 AA Bovenkarspel

0228-511227
0228-515944
info@dirkdewitmode.nl

Volg Dirk de Wit Mode op
Social Media