• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Special occasion season with Vanguard

Special occasion season

How to dress?

De lente is weer in aantocht en dat betekent special occasion season. Onze garderobe vult zich langzaam weer met lichte kleuren en luchtige stoffen en onze agenda wordt steeds voller. Dit is hét seizoen voor bruiloften, jubilea en andere speciale gelegenheden. Een echte gentleman houdt zich aan de dresscodes die aan deze events verbonden zijn, terwijl hij uitblinkt in stijlvolle items van hoogwaardige kwaliteit.

Airy and updressed

Met linnen zit je sowieso goed dit seizoen. Deze stof is heerlijk luchtig en comfortabel om te dragen. Een linnen pak is dus de perfecte keuze voor een tuinfeest of een bruiloft op een warme dag. Combineer het met een poloshirt voor een casual look of met een mooi overhemd voor een gekledere outfit. Omdat de onderdelen van dit pak ook eenvoudig los van elkaar te dragen zijn, komen deze blazer en chino ook later nog eens van pas. Zo kun je de blazer dragen op een stoere jeans en combineer je de chino broek met een basic T-shirt.

  Vanguard gelegenheid

Comfort is key

Met een outfit die valt onder de categorie ‘smart casual’ zie je er sophisticated uit, terwijl je profiteert van een hoop draagcomfort. Onze smart casual look is daarom een goede aanwinst voor je garderobe. De biker details maken dit pak net even anders en in combinatie met een jersey shirt creëer je een stoere, sophisticated look. Ideaal voor een jubileum of een bijzondere borrel.

Vanguard

Sophisticated in shorts

Dit pak is de perfecte uitkomst voor speciale gelegenheden op hete zomerdagen, zoals een bruiloft op het strand of een chique diner tijdens je vakantie. In chino shorts en een comfortabele linnen blazer weet je zeker dat je er stijlvol uitziet zonder dat je het te warm krijgt. Dit pak is goed te dragen met een wit overhemd, maar kan ook gecombineerd worden met een shirt met een print. Waar je ook voor gaat, in de nieuwe collectie van Cast Iron loop je er gekleed én comfortabel bij.

Vanguard gelegenheid

Benieuwd welke Vanguard items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Vanguard aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier alles over het merk Vanguard!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
FacebookInstagram damesInstagram herenTikTok