• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Shop your shirt by Vanguard!

Shop your shirt

De nieuwe collectie van Vanguard biedt voor iedereen het ideale overhemd. Van comfortabele jersey shirts tot klassieke Oxford overhemden – in deze nieuwe collectie vind je een overhemd voor iedere gelegenheid. Klaar om je garderobe aan te vullen met stijlvolle shirts?

Veelzijdige overshirts

Met onze overshirts kun je alle kanten op. Deze veelzijdige layering pieces zijn gemakkelijk te combineren en zowel over als onder andere items te dragen. Je kunt er dus perfect een stoere, comfortabele extra laag mee toevoegen aan je outfit. De ideale keuze voor elk moment van de dag, of je nou thuis of onderweg bent.

Vanguard shirts

Luchtig Linnen

Wie graag in stijl de zomer in gaat, heeft veel aan een linnen overhemd. Door het luchtige karakter krijg je het niet te warm in deze stof, terwijl je er een zomers statement mee maakt. Bovendien kun je met een linnen overhemd alle kanten op: ga voor korte of lange mouwen en draag het dicht of open over een basic t-shirt.

Comfortabel jersey

Op zoek naar een comfortabel overhemd dat je eigenlijk voor elke gelegenheid kunt dragen? Dan is een jersey shirt een echte must-have. Deze shirts worden gemaakt van een fijne, dubbelgebreide stof met een natuurlijke stretch. De stretch zorgt ervoor dat het overhemd extra comfortabel is om te dragen en tegelijkertijd zijn vorm optimaal behoudt.

Vanguard shirt

Tijdloze shirts

Ga je naar kantoor of zoek je iets voor een andere, meer zakelijke gelegenheid? Onze tijdloze shirts zijn altijd de juiste keuze voor gekledere looks. Ze worden stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen met een stijlvolle uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Shop your shirt

Ontdek de stoere, maar altijd stijlvolle overhemden van Vanguard.

Benieuwd welke Vanguard items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Vanguard aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier alles over het merk Vanguard!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok