• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Life is a journey. Ride in style with Vanguard fit guide

Life is a journey. Ride in style. Vanguard Fit Guide.

New fits in town

Naar welke stijl jouw voorkeur ook uitgaat, bij Vanguard vind je de perfecte fit voor elk moment van de dag. Alle jeans van Vanguard zijn uitgevoerd in hoogwaardige denim en erg comfortabel om te dragen. Bekijk de fitguide, ontdek de verschillen en kies de stoere, maar altijd stijlvolle jeans die het beste bij je past. Ontdek hieronder de Vanguard fit guide.

V12 rider jeans

Slim fit

Ontdek de nieuwste Vanguard fit: de V12 jeans. Wegens het grote succes van de Vanguard V12 chino hebben ze deze stijl nu ook uitgevoerd in een jeans fit.
– Slim leg
– Ritssluiting
– 6-pocket
– 16,5 cm leg opening

Cool and sophisticated

De V12 jeans heeft een moderne slim fit met een relaxte look. Hij is uitgevoerd in een hele zachte, hoogwaardige denim met comfort stretch en een goede recovery. Kenmerkende details, zoals de leren back patch, het geborduurde logo en de V-vormige coin pocket, maken de V12 jeans helemaal compleet. Deze nieuwe Vanguard denim, verkrijgbaar in verschillende wassingen, is de perfecte basis voor stoere, maar altijd stijlvolle looks.

V7 rider jeans

Regular fit

De V7 jeans van Vanguard: een echte must-have in de kledingkast van elke gentleman. De V7 is de moderne regular fit van Vanguard.
– Straight leg
– Ritssluiting
– 18 cm leg opening

Ride in style

Deze moderne regular fit jeans is verkrijgbaar in diverse wassingen en kun je perfect met andere items van Vanguard combineren. De speciale wassing creëert een mooi kleureffect op de naden, en door de karakteristieke onregelmatigheid in de stof komt de stoere structuur goed naar voren. De stretch zorgt voor extra draagcomfort. Iconische Vanguard details, waaronder de V-shape coin pocket, het geborduurde Vanguard logo op de back pocket en de rijke Italiaanse suède back patch, maken deze stoere, stijlvolle jeans af.

V850 rider jeans

Slim fit

De iconische V850 slim fit jeans, uitgevoerd in de bekende 4-way kwaliteit, biedt ultiem draagcomfort en is de perfecte denim essential voor elk seizoen.
– Slim leg
– Ritssluiting
– 5-pocket
– 17 cm leg opening

Ultimate freedom

De V850 Rider Jeans is een eerbetoon aan de legendarische Moto Guzzi V850 Le Mans-racer. Diverse details van de V850 custom-built bike verwijzen naar de jeans en omgekeerd, zoals de kleur en de stiksels van het zadel, de V-vormige cut-out voor het achterlicht, de waistband patch in Decadent Chocolate, de triple highway stitching, de V boven de back pocket en het ritsje aan de zijkant van het zadel. De V850 Rider jeans is verkrijgbaar in verschillende wassingen.

V85 scrambler jeans

Slim fit

Stoer en stijlvol. Deze slim fit is gemaakt van een left-hand Candiani denim, wat betekent dat de stof extra zacht is.
– Slim leg
– Ritssluiting
– 5-pocket
– 17 cm leg opening

Made for comfort

Voor de V85 hebben ze de meest milieuvriendelijke technologie gebruikt. De combinatie van de hoogwaardige Italiaanse stof en de zachte, authentieke afwerking maakt deze jeans erg comfortabel. De V85 heeft een aantal unieke kenmerken die ook op de nieuwe Vanguard V85 Scrambler custom-built bike terug te vinden zijn, zoals een knoop en een backpatch in een ‘hout look’. De V85 Scrambler jeans is verkrijgbaar in verschillende wassingen.

Benieuwd welke Vanguard items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Vanguard aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Lees hier alles over het merk Vanguard!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok