• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Trouwpakken: De trends van 2020

Een trouwpak koop je (meestal) maar 1 keer en is alles bepalend voor de grote dag. Benieuwd naar wat voor trouwmode jij moet dragen deze dag? Bekijk hier de trouwpakken trends van 2020.

1. Casualisering

De traditionele 3-delige kostuums blijven belangrijk. Dezelfde stof gilet als het colbert en een mooie plastron, zorgen voor een chique uitstraling. Maar door de serie Peaky Blinders en de algemene casualisering, merken wij dat er vraag is naar andere trouwkostuums en accessoires op het gebied van trouwmode. Opvallend is een contrasterend gilet in een ruit of een streep, gecombineerd met een strikje.

2. Kleur

Wat vooral opvalt in 2020 is veel kleur. Napolitaans blauw blijft belangrijk, maar de trend van dit moment zijn de groentinten. Van een frisse mint tot een stoere olijf kleur. Daarnaast zien we aubergine en frisse aquatinten terugkomen in het assortiment.

3. Speelse stoffen

Een andere trend is de speelsheid in de stoffen. Naast de glanzende stijlvolle wol-zijde kwaliteiten, zien we nu ook meer stoerdere wol-linnen kwaliteiten. Door het linnen is de stof luchtiger en heeft het een nonchalante zomerse uitstraling. Daarnaast zien we ruiten en camouflage stoffen.

Ben jij nog op zoek naar een ruime keuze uit trouwpakken, geïnspireerd op de trends van 2020? Dat kan bij Dirk de Wit Mode! Lees hier onze werkwijze.

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok

Alles over trouwmode bij Dirk de Wit Mode?

Bekijk onze trouwpagina