• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Taifun: We love to move

Het verhaal van het merk TAIFUN – We love to move

Het merk TAIFUN beweegt zich tussen de polen van sportiviteit en levensvreugde. Het is nieuwsgierig, moedig, gepassioneerd en motiverend.

Het gaat de uitdagingen van het leven aan en lost ze op. Onze TAIFUN-klant is wendbaar en wil in beweging blijven. Zowel in haar hoofd als in het leven. Ze wijst stilstand af, is gepassioneerd, maar is altijd ontspannen. Deze vrouw heeft een verlangen om het leven verrassend te maken.

Het merk volgt het leidende principe ‘we love to move’. TAIFUN staat voor diverse kleurencombinaties en heldere, gedurfde prints. Het merk bouwt voort op zijn knowhow op het gebied van snit, pasvorm, materiaalkwaliteiten en gebruikt en implementeert dit flexibel. De kleuren en prints stralen levensvreugde uit.

De Musthaves van dit seizoen

“Back to life” is wat de doelgroep van TAIFUN wil. Ongecompliceerde en ingetogen details gaan vergezeld van modieuze, zelfverzekerde statements en ontspannen ontwerpen. Met duurzaamheid als een belangrijk criterium in de collectie – EcoVero, biologisch katoen, GOTS-certificering en veganistische bewerkingsprocessen zijn allemaal aanwezig in het huidige en komende seizoen.

Naast casual basics vind je hier moderne eyecatchers zoals franjes, pailletten en transparante stoffen die niet alleen indruk maken bij videobellen. Modern en natuurlijk, leuk maar casual – in één woord “gemakkelijk”.

Musthaves voor de koude dagen aan de horizon zijn oversized jassen en jassen. Net als het casual en modieuze teddy jack en de volumineuze cocooning stepper. De constante switch tussen loungen en leven wordt gemakkelijk gemaakt door het gebruik van zachte natuurlijke tinten vermengd met felle kleuren om een ​​breed scala aan combinatiemogelijkheden en geweldig draagcomfort te bieden met weelderige materialen en vormen die vertrouwen wekken en onze klanten door de meest uitdagende dagen leiden . Deze gepassioneerde optische statements vormen de nieuwste TAIFUN-collectie.

Ontdek HIER onze collectie Taifun