• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Ready for spring met Josh V!

Ready for spring

De wereld gaat langzaamaan weer open en die heerlijke joggingpakken kan je weer lekker alleen ’s avonds op de bank aan. De dagen worden langer en de vogels beginnen weer te fluiten. Hét moment om alvast de eerste lente items te shoppen. Zo kan jij straks weer buiten op het terras zitten in een fabulous outfit. Nog niet helemaal op de hoogte van de laatste trends dit seizoen? Geen zorgen, wij helpen je met het kiezen van de perfecte items en zo ben jij ready for spring!

Luxury is more

We zien steeds vaker dat chique outfits op casual gelegenheden worden gedragen en we love it. Zo kan je een classy broekpak echt niet alleen maar aan als je naar een chique restaurant gaat, maar ook als je gaat lunchen bij jouw favo spot om de hoek. Style de jumpsuit af met een stoere sneaker voor een casual look. Geef de jumpsuit net dat beetje extra door deze te combineren met een fantastische hak.

Ready for spring met Josh V!

A white Spring

JOSH V wordt gekenmerkt door kleding in tijdloze kleuren die gemakkelijk te combineren en door te dragen zijn. Wit is deze lente weer helemaal in-season en één van onze favoriete kleuren! De winter whites trend die we maar al te goed kennen, wordt doorgezet naar de lente. Makkelijk te combineren, maar vooral mooi en lekker fris tijdens de eerste zonnestralen. Wij helpen je graag met jouw Snow white moment. De warmere dagen staan om de hoek. Voor nu kan het nog aardig koud zijn en raden we je aan om een lekkere jas aan te trekken. Als de heaters aan staan op het terras of de zon begint te schijnen, kan je heel makkelijk de mouwen van de jas ritsen zodat je het niet te warm krijgt. Tijdens een lente wandeling kan de zon opeens achter de wolken vandaan komen en kan het warm worden. Het perfecte moment om de jas door middel van de straps aan de binnenkant over je schouders te dragen als een rugzak. Laagjes zijn key voor een perfecte lente outfit. Combineer de LOA Coltrui en een blazer samen met de ALIYA vegan leather broek. Zo steel jij de show tijdens elk lente uitje!

Bag it up

Mag De micro bags zitten nog vers in het geheugen, maar het is tijd om hier afscheid van te nemen. Niet getreurd, want deze trend maakt plaats voor een trend die veel praktischer is. De grote tas is weer he-le-maal hip! Als je het ons vraagt een hele verademing, want dat Tetris spelen in de ochtend is niet echt om over naar huis te schrijven. Met de RIVA Body, JV Broek en een paar sneakers heb jij een amazing casual look die ideaal is voor op het werk of naar school.

Ready for spring met Josh V!

The bigger the blazer

De blazer is ondertussen al niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Eerst kenden we de blazer als een bescheiden en getailleerd jasje, nu is een blazer pas hip als deze oversized oogt. Combineer de blazer met de LOA Coltrui en een mooie pantalon – suit up for spring! Is deze outfit iets te zakelijk voor je? We’ve got you. Ruil de pantalon in voor de vegan leather ALIYA Broek en je outfit is meteen een stuk stoerder – rock your blazer!

Ready for spring met Josh V!

Elevate your outfit

Ook sieraden zijn weer helemaal hot and happening deze lente. Vooral grote, opvallende sierraden zijn on-trend en wij voorzien je graag van mooie items voor in jouw sieraden kistje. Een paar chique oorbellen geven je outfit meteen iets extra’s.
Niet alleen in je kleding, maar ook in kettingen zijn laagjes superleuk! Last but not least: ringen. Hoe meer, hoe beter. Met een minimalistische ring om je ringvinger en een statement ring om een andere vinger, zijn jouw handen helemaal on-trend.

Made for more than just walking

Mary-Jane who? Mary-Jane shoe! Dit klassieke retro model hak met een bandje zal je komende lente en zomer in verschillende uitvoeringen weer veel gaan zien. Draag Heels met een mooie flared pantalon en een Body. De furry schoenentrend zien we ook terug dit seizoen. Met een Loafer zit je helemaal goed. Hello comfy feet, hello ready for spring!

Benieuwd welke Josh V items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Josh V aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok