• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Bezoek ons Perfect Fit Event en win mooie prijzen!

PERFECT FIT EVENT!

Als toonaangevende broekenspecialist weten wij hoe belangrijk het is om de juiste broek te hebben. Het is de basis van uw outfit! Dit najaar zijn er weer prachtige nieuwe modellen, pasvormen, kleuren, stoffen en prints in de mode. Tijdens het event zijn stylistes Debby van Toni en Marion van Gardeur aanwezig voor persoonlijk advies.

Tijdens het event laten we u graag kennismaken met de nieuwste broekencollecties van Toni, Gardeur, MosMosh, Zerres, Nickjean, Rosner, Cambio. Dit zijn nog maar een paar merken uit ons ruime broeken assortiment.

Bij aankoop van de perfecte broek vanaf €89,95 ontvangt u tijdens het Perfect Fit Event een mooie sjaal cadeau* t.w.v. €19,95.

Koopt u twee broeken of meer gooi dan met onze prijzendobbelsteen en maak kans op bijvoorbeeld een fles heerlijke prosecco met een staatslot, een leuke goody bag of wellicht zelfs een gratis extra broek**. De kans dat u met lege handen naar huis gaat, is klein!

Onze mode-adviseurs voorzien u het perfect fit event van een heerlijke cappuccino of thee met een overheerlijke petitfour.

Volg ons op social media voor meer outfit en broeken inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok

Graag tot ziens op 20 oktober!
Dirk de Wit Mode

*zolang de voorraad strekt
**de goedkoopste broek krijgt u gratis.