• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Nikkie

Over Nikkie Plessen

Nikkie groeide op in Nederland en was van jongs af aan gefascineerd door de Nederlandse en internationale mode-industrie. Ze begon haar carrière jong als actrice, speelde in verschillende films/series en presenteerde dagelijkse shows voor MTV Networks en RTL.

Met haar voorliefde voor mode presenteerde ze het internationale TV-programma ‘’Project Runway’’, waar de droom van haar eigen modelabel ontstaat. In 2012 besluit zij haar droom waar te maken met het ontwerpen van een kleine collectie gebaseerd op haar persoonlijke stijl. Plessen stelt de collecties zorgvuldig samen waarbij zij zich focust op het makkelijk combineren van items voor dag en nacht.  De liefde en passie voor mode deelt Plessen als modedeskundige van het populaire TV-programma RTL Boulevard.

Over het merk

In 2012 start Plessen haar eerste eigen modemerk, genaamd NIKKIE, dat tegenwoordig is uitgegroeid tot een grote speler in de internationale markt. Dit succes word gevolgd door het eveneens populaire kindermerk NIK&NIK voor jongens en meiden, Selected by Kate Moss, de eigen kledinglijn van Kate Moss, de cosmeticalijn N BEAUTY en het Modern Classic dameslabel FIFTH HOUSE. Tot slot kon een mannenlijn SUSTAIN, na veler verzoek, niet uitblijven.

Selected by Kate Moss

Sinds 2016 werken het supermodel en de ontwerpster samen aan de NIKKIE-collecties. Elk seizoen stelt Kate haar NIKKIE-favorieten samen middels een sub-collectie. Dit leidde in 2017 tot de eerste ‘Selected by Kate Moss’ collectie. Een collectie die de identiteit van Kate weerspiegelt: stoer, maar vrouwelijk. Een complete lijn met (leren) jasjes, jurken, rokken, broeken en tops. De prijsklasse komt overeen met de andere NIKKIE-collecties.

Benieuwd welke Nikkie items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Nikkie aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok