Over: Marc Aurel

Over Marc Aurel header

Over Marc Aurel

Authenticiteit

Marc Aurel creëert exclusieve mode voor vrouwen. Voor vrouwen die modern zijn en op zoek zijn naar wat bij hen past. Hun stijl is subtiel en uniek en zet de toon voor de vrouwen die het dragen.

Internationaliteit

Intussen zetten 130 medewerkers zich met enorm veel passie in om ervoor te zorgen dat kwaliteit, pasvorm en vakmanschap altijd voldoen aan de Marc Aurel-premium norm.

Creativiteit

Ze hebben 365 dagen per jaar liefde voor mode. Dit zorgt ervoor dat ze altijd meegaan met de veranderende wereld. Na meer dan 40 jaar is het merk nu een van de meest succesvolle modebedrijven ter wereld. Hun collecties vertalen de levensstijl van veeleisende, zelfverzekerde vrouwen over de hele wereld. Kortom, sportief, sexy, zelfverzekerd en vederlicht.

De geschiedenis van Marc Aurel

Het succesverhaal begon in 1972. Oprichter Reinhold Richter begon met het ontwikkelen en produceren van damesbroeken. In 1979 was er een complete damescollectie ontwikkeld. Daarnaast leidden de eisen van de markt ertoe dat in 2003 het meer-seizoenen-concept werd gelanceerd. Dat wil zeggen 2 hoofdcollecties per seizoen met elk 4 thema’s.

Ook is de productie de afgelopen 40 jaar enorm veranderd. Eerst werden de collecties in eigen ateliers geproduceerd. Nu zijn er productielocaties in Azië, Polen, Turkije en andere Oost-Europese en Aziatische landen.

Bedrijfsfilosofie

Ze staan voor het modebegrip van de vrouw van nu. Liefdevolle aandacht voor details die altijd geïnspireerd zijn door de laatste internationale trends. Stijlvol en altijd spannend. De vier absolute fashion musts zijn: design, kwaliteit, pasvorm en vakmanschap. Elk materiaal, elke steek en elk detail weerspiegelt hun passie voor subtiele glamour en individuele creativiteit.

Benieuwd welke Marc Aurel items wij nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk en shop ons Marc Aurel aanbod online of in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!