• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Gerry Weber: I live my style

Het merkverhaal van Gerry Weber – I live my style

GERRY WEBER zet zich in voor vrouwelijkheid en “de GERRY” wordt als vrouwelijk beschouwd. Ze is gedurfd, creatief, vooruitziend en verbindend en wordt als zodanig ervaren. Een GERRY WEBER-klant voelt zich altijd geïnspireerd, goed gekleed en comfortabel – in en met GERRY WEBER. Want de klant van GERRY WEBER wil een merk dat haar begrijpt, een merk waar ze op kan vertrouwen en dat haar vrijheid geeft. GERRY WEBER voldoet aan deze eis.

De houding communicatielijn “WE ARE GERRY” is een gezamenlijke houding waar veel vrouwen zich mee kunnen identificeren. Het omvat iedereen – als groep of als individu. Het merk biedt betrouwbaarheid door uitmuntendheid in kniptechniek, pasvorm en materiaal.

Chic, vrouwelijk en inspirerend

GERRY WEBER is een sterk merk voor vrouwen die op zoek zijn naar stijlvolle, inspirerende mode. De collecties zijn gericht op de moderne vrouw die geniet van haar leven. Gerry Weber: I Live My Style. Levenslust, intelligentie en vertrouwen – in het privé- en professionele leven – zijn allemaal kenmerken van de GERRY WEBER-klant. GERRY WEBER collecties staan ​​voor vrouwelijke mode met verfijnde kwaliteit en pasvorm.

Casual, natuurlijk een vrouwelijk

GERRY WEBER Casual straalt een luchtige houding uit die individuele looks ondersteunt. De collectie onderscheidt zich met sterke stukken die gegroepeerd zijn in duidelijke thema’s. Bijzondere details, hoogwaardige materialen, harmonieuze kleuren en de perfecte pasvorm benadrukken de unieke, casual en zelfverzekerde look.

De musthaves van dit seizoen

Generatie “Wow”, van GERRY WEBER, heeft een nieuwe en veranderde perceptie van mode: comfortabel, milieubewust, trendy en toch tijdloos. Modieus in alle seizoenen met subtiele details gemaakt van duurzame en innovatieve materialen, zoals veganistisch leer, is een geweldige duw in de richting van meer duurzaamheid in de mode. Aangezien de ecologische voetafdruk een grotere rol begint te spelen bij aankoopbeslissingen, beloven de zorgvuldig gekozen materialen een lange levensduur en een milieuvriendelijke oplossing.

Post-pandemische kledingtrends zijn hoog in comfort met een minimalistische benadering. Met subtiele natuurlijke kleuren die volop aanwezig zijn in de nieuwe, relaxte en toch zakelijke collecties van GERRY WEBER, kun je verwachten dat je je comfortabel on-trend voelt. Stylingfavorieten dit seizoen zijn subtiele highlights en ingetogen kleuren. Nudetinten en aardse kleuren gecombineerd met wit, taupe en staalgrijs hebben een rustgevend, minimalistisch effect.

Gelaagde items, zoals het overshirt en de gebreide trui met de veganistische leren broek of rok, die je in onze nieuwste collectie vindt, zijn de perfecte oplossing voor de koudere maanden die voor ons liggen. Onze nieuwe knuffelige oversized vesten zijn heerlijk om binnen te loungen of uit te gaan, en op koude dagen kies je voor de zeer modieuze pufferjacks of extra lange wollen jassen. De nieuwe, zacht omhullende mode heeft de details verminderd, maar de feel-good-factor verhoogd.

De boodschap: er zit meer plezier en stijl in laagjes!

Ontdek HIER onze collectie Gerry Weber