• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Jaja, een nieuwe collectie van Yaya!

Jaja, we hebben weer een nieuwe collectie van Yaya!

Het dameskledingmerk Yaya staat bekend om de prachtige natuurtinten die zij gebruiken in hun collecties. Yaya combineert Hollandse nuchterheid met de passie voor het reizen naar verre landen. Sinds 1992 is het merk dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse modewereld.

De collectie van Yaya is gemaakt van kwalitatief mooie stoffen die een strand of stoere vintage look hebben. De gebruikte stoffen lopen erg uiteen: van hoogwaardig katoen tot de stof cupro. Cupro wordt gemaakt van katoen-cellulose en heeft een mooie glanzende finish die neigt naar zijden. Deze lichte stof is fijn om te dragen voor iedere vrouw.

Yaya designs zijn vrij eenvoudig, maar hebben een chique, stijlvolle uitstraling. De pasvormen van de kleding zijn gebaseerd op de Nederlandse vrouw, wat ervoor zorgt dat de meeste iedereen goed in Yaya kleding passen. Daarnaast zijn de collecties zo compleet dat elke vrouw goed bij dit merk kan slagen. Van jurkjes tot aan sjaals en blazers, ieder denkbaar item is wel verkrijgbaar in onze Yaya collectie. De vrouw die Yaya dragen stralen van binnenuit, zijn vrijdenkend en houden van reizen.

Solid ground collection

Onlangs heeft Yaya een nieuwe collectie uitgebracht, gericht op aankomende lente en zomer. Zoals de titel al zegt, matchen de kledingstukken met het ‘land’. Dit zijn de aardetinten zoals we gewend zijn, in combinatie met trendkleuren als oranje, groen en geel. Nieuwe prints als panterprint, bloemenprints en zelfs tie-dye prints maken het mogelijk om unieke outfits te creëren.

Naast de wat meer opvallende items met prints, bevat de collectie veel basis items. Zowel de items met print als de neutrale kledingstukken zijn ideaal om met elkaar te combineren. De verschillende neutrale tinten geven een elegante uitstraling. Juist door het gebruik van vele soorten stoffen heb je met Yaya gegarandeerd een stijlvolle outfit! Bekijk ons gehele online Yaya aanbod hier of in onze winkel.

[shoplinks ids=”196665,189278,189381,189804,189794,191996,189338,189315,189266,189189,119775,196671″]

Toch niet helemaal wat je zocht? Bekijk onze webshop voor meer items die passen bij Jaja, een nieuwe collectie van Yaya! met relevante merken als Geisha, Josh V, Anna van Toor, Catwalk Junkie, Circle of Trust, Kocca, Harper&Yve en Sandwich. Deze items zijn ook te vinden in onze winkel te Bovenkarspel, waar wij meer dan 150 topmerken aanbieden!

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok