• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Spaar DW’tjes voor extra voordeel
  • Voor 15:00 besteld is morgen in huis
  • 3500m2 winkel in Bovenkarspel

Nieuwe collectie Gerry Weber bij Dirk de Wit Mode!

Nieuwe collectie Gerry Weber

Hoogwaardig, comfortabel én modieus gekleed zijn? Dan zit je goed bij het damesmerk Gerry Weber. De elegante dameskleding is al tientallen jaren een begrip in de hedendaagse modewereld en is voor vrouwen van alle leeftijden gemaakt. Zodoende heeft Gerry Weber al jarenlang de perfecte collectie voor de moderne, elegante, zelfverzekerde vrouw. Daarmee is iedere gelegenheid geschikt voor een Gerry Weber outfit. Bijvoorbeeld vrijetijdsbesteding, feesten of zakelijke afspraken.

Kenmerkend van Gerry Weber zijn collecties zijn de leuke prints, verschillende kleding thema’s die perfect te combineren zijn. Onder andere de eindeloze variaties en perfect afgestemde kleuren vormen de belangrijkste basis voor een stijlvolle uitstraling. Naast dat de collectie mooi is, is het merk ook nog eens duurzaam. Lees verder om meer te weten te komen over de nieuwe verrassende voorjaarscollectie van Gerry Weber.

De nieuwe voorjaarscollectie

De lente nadert langzaam en de nieuwe collectie van Gerry Weber ligt alweer in de winkel. Zoals we gewend zijn bestaat de collectie weer uit unieke prints, fijne materialen en stijlvolle designs. Tevens zetten kleuren als zwart, blauw rood, roze, lila en zelfs oranje de toon van het lente en zomer aanbod van Gerry Weber. Ontdek de nieuwe t-shirts, tops, blouses, broeken, truien, blazers, vesten, jurken en sjaals bij Dirk de Wit Mode. Zowel online als in de winkel kunt u bij ons shoppen.

Volg ons ook op social media voor meer outfit inspiratie:
Facebook, Instagram dames, Instagram heren, TikTok